AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük pasta yemek

Kahve falında küçük pasta yemek

Kahve falında küçük pasta yemek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında küçük pasta yemek gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında küçük pasta yemek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına yorulur.

Kahve falında küçük pasta görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında pasta yemek görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında taze pasta yemek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dilim pasta yemek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta yemek büyük bir işin sahibi olacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta kesip yemek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı pasta yemek görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir