Kahve falında aşk çiçeği görmek

Kahve falında aşk çiçeği görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında aşk çiçeği gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında aşk merdiveni çiçeği görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında aşk çiçeği görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında aşk mektubu okumak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ilanı aşk etmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında imkansız aşk görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında aşk şarkısı söylemek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşk mektubu almak dualarının karşılığını alacağına, bununla yüceleceğine yorulur.

Kahve falında aşk sözleri duymak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top