AnaSayfa / Genel / Kahve falında asistan olduğunu görmek

Kahve falında asistan olduğunu görmek

Kahve falında asistan olduğunu görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Kahve falında asistan olduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında asistan olduğunu görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında asistan görmek insanların güvenini kazanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asistan olmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir