AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük boy kuran görmek

Kahve falında küçük boy kuran görmek

Kahve falında küçük boy kuran görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük boy kuran gördüyseniz:

  • Yükselen duygusal konularla yüzleşmelisiniz.

Kahve falında küçük boy kuran görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük boylu adam görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı boynuna asmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunda kuran görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalettir.

Kahve falında boynuna kuran asmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük boy kuran görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kuranı kerim görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kuran kitabı görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir