AnaSayfa / Genel / Kahve falında kredi kartı görmek

Kahve falında kredi kartı görmek

Kahve falında kredi kartı görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kredi kartı gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında kredi karti kaybetmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında kredi kartı almak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kredi kartlarının çalındığını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kredi kartı kırmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kredi kartını çaldırmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kredi kartlarını kaybetmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir