AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ve kurt görmek

Kahve falında koyun ve kurt görmek

Kahve falında koyun ve kurt görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında koyun ve kurt gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında kurdun koyunu yediğini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtla koyun görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında koyunu kurttan kurtarmak kazancının çok daha fazla olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kurt koyun görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında koyun kurt görmek istediği yola çıkacağına, karlı ortaklıklara gireceğine delalettir.

Kahve falında kurt ve koyun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve kurt görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve at görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir