AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kesilirken görmek

Kahve falında koyun kesilirken görmek

Kahve falında koyun kesilirken görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında koyun kesilirken gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında koyunun kafasının kesildiğini görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kesilirken görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun kesilmesini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurbanlık koyun kesildiğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına inanılır.

Kahve falında koyunun başının kesildiğini görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında koyun kesildiğini görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında koyun kesip yüzmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında koyunun kesildiğini görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir