AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun derisini yüzmek

Kahve falında koyun derisini yüzmek

Kahve falında koyun derisini yüzmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Kahve falında koyun derisini yüzmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun deri yüzmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyunun derisini yüzmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalettir.

Kahve falında koyun derisi yüzmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında koyun derisi yüzdüğünü görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında koyunun derisinin yüzüldüğünü görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun derisi yüzüldüğünü görmek zararların telafi edileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında derisiz koyun görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir