AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun başı görmek

Kahve falında koyun başı görmek

Kahve falında koyun başı görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun başı gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Kahve falında koyunun başının kesildiğini görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında koyun başı pişirmek işleri yoluna sokacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı olmayan koyun görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyunun başını görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun başı yemek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında koyun başı görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, istediği gibi hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında koyun başı kesmek kendine çeki düzen vereceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun doğurduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir