AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ağılı görmek

Kahve falında koyun ağılı görmek

Kahve falında koyun ağılı görmek maddi gücünü kaybedeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, dara düşeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında koyun ağılı gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Kahve falında koyun ağılı görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keçi ağılı görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında koyun yakmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyunla oynamak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ve kuzu görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyunun kesildiğini görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun sütü sağmak ekmeğin ve paranın da artacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalıklı koyun görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir