AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğunuz birini görmek

Kahve falında aşık olduğunuz birini görmek

Kahve falında aşık olduğunuz birini görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğunuz birini gördüyseniz:

  • Parçaları birleştirmekte ya da bazı şeyleri bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında eski aşık olduğun kızı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere aşık olduğunu görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hayatını yoluna koymaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşına aşık olmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evliyken başkasına aşık olmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine inanılır.

Kahve falında doktora aşık olmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kimseyi görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, istediği makama geleceğine inanılır.

Kahve falında kuzenine aşık olmak fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir