AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan kurtulmak

Kahve falında korkudan kurtulmak

Kahve falında korkudan kurtulmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, emeklerinin heba olacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, ileride saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Kahve falında korkudan kurtulmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkup felak nas okumak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından korkutulmak kısmetinin de açılacağına, ticaret ehli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında birinden korkup kaçmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet eder.

Kahve falında cinden korkup dua okumak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup ağlamak iç dünyasının güzelleşeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Kahve falında korkudan ağlamak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkuya kapılmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir