AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olanı görmek

Kahve falında aşık olanı görmek

Kahve falında aşık olanı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olanı gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında aşık olduğun kişinin evine gitmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, karın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzenine aşık olmak saygınlığını yitireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olunan kişiden çıkma teklifi almak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birine aşık olmak kişinin her türlü zenginliğine, olaylı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bayana aşık olmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, gün sayacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe aşık olduğunu görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, helal lokmalar yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görülen kıza aşık olmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir