AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpük kalmak

Kahve falında köpük kalmak

Kahve falında köpük kalmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, büyük işlere girileceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpük kalmak gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında köpük kalmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda köpüklü kalmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında saçında köpük görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köpük köpük dalga görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında köpük helva görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kızı olanların da gelin edeceğine inanılır.

Kahve falında su köpüğü görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta köpük görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında deniz köpüğü görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir