AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerle yüzmek

Kahve falında köpeklerle yüzmek

Kahve falında köpeklerle yüzmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kısmetlerinden olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeklerle yüzmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında köpeğin yüzdüğünü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek balığıyla yüzmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, adım atarken çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında denizde köpekle yüzmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, muradın yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek balıklarıyla yüzmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında köpeklerle yüzmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına inanılır.

Kahve falında köpekle yüzmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek derisi yüzmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin derisini yüzmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir