AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerin havladığını görmek

Kahve falında köpeklerin havladığını görmek

Kahve falında köpeklerin havladığını görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında köpeklerin havladığını gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında köpek gibi havlamak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında kurt köpeğinin havladığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek havlamak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğe havlamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeklerin havladığını görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında vurulmuş köpek görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek gübresi görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında evine köpek girdiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir