AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekden korkmak

Kahve falında köpekden korkmak

Kahve falında köpekden korkmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekden korkmak gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında küçük köpekten korkmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpekten korkmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Kahve falında köpek korkmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında köpek balığından korkmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekden korkmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak borçlarınızın canınızı sıkacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında köpek havlamasından korkmak zor durumda kalacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah köpekten korkmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir