Kahve falında köpek yediğini görmek

Kahve falında köpek yediğini görmek sıkıntılarını atacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, farklı kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında köpek yediğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda tanıdığınız bir kişiden bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında köpeğe yemek yedirmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin insan yediğini görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğe ekmek yedirmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin et yediğini görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kemik yediğini görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, güzel bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin koyunu yediğini görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek eti yediğini görmek kötü gününü de paylaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top