AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yalaması görmek

Kahve falında köpek yalaması görmek

Kahve falında köpek yalaması görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek yalaması gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında köpek yalaması görmek gönlünce bir hayat süreceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin yalamasını görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yalayan köpek görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında birine yalvararak ağlamak Allah’a dua edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalvararak ağladığını görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalvararak dua etmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yalvarıp ağlamak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi yalvarırken görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir