AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kulübesi görmek

Kahve falında köpek kulübesi görmek

Kahve falında köpek kulübesi görmek çok eğleneceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, muradın gerçekleşeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kulübesi gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında köpek kulübesine girmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında köpek kulübesi görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına alamet eder.

Kahve falında kulübeye girmek tatsız durumların yaşanacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulübede yaşadığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında telefon kulübesi görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulübe görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap kulübe görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kulübe görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir