AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek çiftleştiğini görmek

Kahve falında köpek çiftleştiğini görmek

Kahve falında köpek çiftleştiğini görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, işveren koltuğunda oturacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek çiftleştiğini gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında çiftleşen köpekler görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek çiftleşmesi görmek çocuklar gibi şen olacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına alamet eder.

Kahve falında köpek çiftleştirmek elde bulunan paranın tükeneceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin çiftleşmesini görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında çift kafalı köpek görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek çiftleştiğini görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, gelişiminin hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında köpekleri çiftleşirken görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki köpeğin çiftleştiğini görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir