AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı sevmek

Kahve falında köpek balığı sevmek

Kahve falında köpek balığı sevmek kişinin tek başına kalacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı sevmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Kahve falında köpek balığı sevmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek balıklarıyla yüzmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı ve balina görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda köpek balığı görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük köpek balığı görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına inanılır.

Kahve falında köpek balığının saldırdığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında denizde köpek balıkları görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına yorulur.

Kahve falında yavru köpek balığı yakalamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir