AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğinin konuştuğunu görmek

Kahve falında köpeğinin konuştuğunu görmek

Kahve falında köpeğinin konuştuğunu görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğinin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında konuşan yavru köpek görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kolaylık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan bir köpek görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, problemleri teker teker çözeceğine yorulur.

Kahve falında köpeklerle konuştuğunu görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin konuştuğunu görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan siyah köpek görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek konuştuğunu görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğinin konuştuğunu görmek fakirlerin güleceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan köpek görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir