AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunu taşınırken görmek

Kahve falında komşusunu taşınırken görmek

Kahve falında komşusunu taşınırken görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, gamsız bir hayat süreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşusunu taşınırken gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında komşu taşınması görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun taşınırken görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşuyu taşınırken görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun taşınmasını görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında komşusunu taşınırken görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında komşunu taşınmış görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına delalet eder.

Kahve falında taşınan komşu görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında komşunu taşınırken görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir