AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evine taşınmak

Kahve falında komşunun evine taşınmak

Kahve falında komşunun evine taşınmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evine taşınmak gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında komşunun evine taşınmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinden taşındığını görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında komşusunun taşındığını görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine delalet eder.

Kahve falında bir komşunun taşındığını görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına işaret eder.

Kahve falında komşularının taşındığını görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşuların taşındığını görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun evden taşındığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına inanılır.

Kahve falında komşumun taşındığını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir