AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunu öldürmek

Kahve falında komşunu öldürmek

Kahve falında komşunu öldürmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunu öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında komşu çocuğunun öldüğünü görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunu öldü görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında komşusunu öldürmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun öldüğünü görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında komşusunun öldüğünü duymak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında komşusunu öldü görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında komşusu ölmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında komşu öldürmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir