AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör düşerken görmek

Kahve falında asansör düşerken görmek

Kahve falında asansör düşerken görmek üzüleceğine ve kırılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansör düşerken gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Kahve falında asansörle düştüğünü görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşen asansörden kurtulmak rahat şekilde geçineceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörden düştüğünü görmek zor durumlarda kalacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında asansör düştüğünü görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin asansörden düştüğünü görmek çok büyük başarı kazanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet eder.

Kahve falında asansör düşerken görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında asansörden düşen birini görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında asansörün düştüğünü görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir