AnaSayfa / Genel / Kahve falında komodo ejderi görmek

Kahve falında komodo ejderi görmek

Kahve falında komodo ejderi görmek üzgün ve karamsar olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında komodo ejderi gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Kahve falında komodo ejderi görmek bereketinin artacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında ejder görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir