AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolonoskopi olmak

Kahve falında kolonoskopi olmak

Kahve falında kolonoskopi olmak anne baba duası alınacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kolonoskopi olmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında kolonoskopi olmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında bina kolonu görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beton kolon görmek duygularının karşılıklı olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolon kanseri olduğunu görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bina kolonları görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolon görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat kolonu görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir