AnaSayfa / Genel / Kahve falında köle görmek

Kahve falında köle görmek

Kahve falında köle görmek eskisinden de iyi olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sağlık ve şifa bulacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında köle gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında köle görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köle azad etmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köle azat etmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir