AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol nakli görmek

Kahve falında kol nakli görmek

Kahve falında kol nakli görmek çirkin sözler işitileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, statü atlayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kol nakli gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Kahve falında kol nakli görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Kahve falında organ nakli görmek hayata küsecek duruma geleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında ilik nakli görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak nakli görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp nakli olmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında mezar nakli görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp nakli görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz nakli görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir