AnaSayfa / Genel / Kahve falında köfte istemek

Kahve falında köfte istemek

Kahve falında köfte istemek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında köfte istemek gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Kahve falında köfte istemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında köfte patates görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ köfte ikram etmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine inanılır.

Kahve falında mercimekli köfte görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgurla köfte yapmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında sarımsaklı köfte yemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işarettir.

Kahve falında sulu köfte pişirmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayat boyu çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et köftesi görmek dinde olgunlaşacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir