AnaSayfa / Genel / Kahve falında köfte çalmak

Kahve falında köfte çalmak

Kahve falında köfte çalmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında köfte çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Kahve falında köfte çalmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgurlu köfte yoğurmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ köfte yaptığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgurlu köfte yemek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ köfte yoğuran birini görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ köfte görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köfte yaptığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek köftesi görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir