Kahve falında kocasının ikizini görmek

Kahve falında kocasının ikizini görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının ikizini gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Kahve falında kocasının ikizini görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını ikiz görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz erkek doğurduğunu görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek duymak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek ikiz bebek emzirmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ikiz inek görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini ikiz görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebek emzirdiğini görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top