AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını öldürmek

Kahve falında kocasını öldürmek

Kahve falında kocasını öldürmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendine döneceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında kocanı öldürmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının öldüğüne ağlamak geleceğe olan inancını yitireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kocasının öldürüldüğünü görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kocanın adam öldürdüğünü görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının birini öldürdüğünü görmek prestij kaybı yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocası ölmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın birini öldürdüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir