Kahve falında kocasını öldü görmek

Kahve falında kocasını öldü görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, huzura kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, zorlukların baş göstereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kocasını öldü gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının kocasının öldüğünü görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın öldürüldüğünü görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının yılan öldürdüğünü görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, dertlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kocanın öldüğünü görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kocanın birini öldürdüğünü görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın adam öldürdüğünü görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kocanı öldü görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kocası tarafından öldürülmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top