AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç yumurtası görmek

Kahve falında koç yumurtası görmek

Kahve falında koç yumurtası görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, büyük bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koç yumurtası gördüyseniz:

  • Finans kontrolünü elden kaçırmayın.

Kahve falında koç yumurtası yemek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında koç yumurtası görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kınalı koç görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç koç görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında siyah koç kesmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulur.

Kahve falında koç aldığını görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri koç görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında koç derisini yüzmek ticarette şansının yaver gideceğine, tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir