AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla tatile çıkmak

Kahve falında arkadaşlarla tatile çıkmak

Kahve falında arkadaşlarla tatile çıkmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla tatile çıkmak gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Kahve falında arkadaşlarla tatile çıkmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, şan şöhret kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle tatile çıkmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında aileyle tatile çıkmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle tatile çıkmak kişinin malını kaybedebileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tatile çıkmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşla tatile gitmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla tatile gitmek birçok iş teklifi alınacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla tatile gitmek kendini yiyip bitireceğine, fakirlerin güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir