AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kaçırıldığını görmek

Kahve falında kızını kaçırıldığını görmek

Kahve falında kızını kaçırıldığını görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, hayallerinin söneceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında kızının evden kaçtığını görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kızın kaçırıldığını görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kızını kaçmış görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızın kaçtığını görmek yeni mekânlara gireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının kaçtığını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızın evden kaçtığını görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızı kaçırmak ağır günler geçireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir