AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın birini görmek

Kahve falında kızgın birini görmek

Kahve falında kızgın birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın birini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında kızgın anne görmek dedikoduya, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında kızgın yüz görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, şansa rivayet etmektedir.

Kahve falında kızgın demir görmek hayattan daha zevk alacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın koca görmek hasta ise şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kızgın ateş görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında babasını kızgın görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kızgın olduğunu görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ağzının tadının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kızgın görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir