AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızartılmış ekmek

Kahve falında kızartılmış ekmek

Kahve falında kızartılmış ekmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında kızartılmış ekmek gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Kahve falında ekmek kızartıp yemek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızartılmış ekmek görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kızartılmış ekmek yemek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kızartılmış ekmek belli bir kazanç elde edileceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında kızartılmış patlıcan görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında kızartılmış tavuk yemek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında yılan kızartıp yemek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kızartıp yemek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir