AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyıda balık görmek

Kahve falında kıyıda balık görmek

Kahve falında kıyıda balık görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kıyıda balık gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Kahve falında kıyıda balık görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kıyıya vurmuş balık görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyıya vurmuş yunus balığı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine inanılır.

Kahve falında deniz kıyısına vurmuş balık görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyıya vuran balık görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında kıyıya vurmuş balıklar görmek hayaline kavuşacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kıyısında balık görmek maddi kayba uğrayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında piknik yapmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir