AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlerinin yandığını görmek

Kahve falında kıyafetlerinin yandığını görmek

Kahve falında kıyafetlerinin yandığını görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, güzelliklerle dolacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafetlerinin yandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Kahve falında kıyafetinin yandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetlerin yandığını görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafetin yandığını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetlerinin yandığını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafet yandığını görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşler içinde yandığını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yandığını görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranın yandığını görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir