AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarının barıştığını görmek

Kahve falında arkadaşlarının barıştığını görmek

Kahve falında arkadaşlarının barıştığını görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarının barıştığını gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında küs arkadaşınla barıştığını görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek varlıklı kimse olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarının barıştığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barıştığını görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işlerinde berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının eşiyle barıştığını görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir