AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitabını kaybetmek

Kahve falında kitabını kaybetmek

Kahve falında kitabını kaybetmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitabını kaybetmek gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında kitabını kaybetmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kitabı kaybetmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında kitap kaybetmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına inanılır.

Kahve falında dini kitap kaybetmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kitapçıya gitmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran kitabı bulmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yasini şerif kitabı görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran kitabını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir