AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitab okumak

Kahve falında kitab okumak

Kahve falında kitab okumak daha büyük adımlar atılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kitab okumak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında dini kitap okumak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, refahının ve varlığının artacağına delalettir.

Kahve falında kalın kitap okumak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işlerinin gelişme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sesli kitap okumak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında tuvalette kitap okumak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kitap okuduğunu görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kitap okumak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, beğenilen işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kitap okuduğunu görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kitap okumak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir