AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gitar görmek

Kahve falında kırmızı gitar görmek

Kahve falında kırmızı gitar görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gitar gördüyseniz:

  • Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kırmızı gitar görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında hediye gitar almak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında gitar çalmayı öğrenmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektro gitar çalmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sahnede gitar çalmak çok iyi işler ortaya konacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında gitar çalamamak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gitar görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, gelişeceğine delalet eder.

Kahve falında gitar sesi duymak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir