AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla yürümek

Kahve falında arkadaşınla yürümek

Kahve falında arkadaşınla yürümek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, dileklerin kabul olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla yürümek gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Kahve falında arkadaşla yürümek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla yürümek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla yolda yürümek bereket ve zenginlik bulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla yürümek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla yürümek namaz kılacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla yürümek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla yürüdüğünü görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla yürüdüğünü görmek büyük miktarda para kazanılacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir