AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli mont görmek

Kahve falında kirli mont görmek

Kahve falında kirli mont görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli mont gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Kahve falında kirli mont görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Kahve falında eski mont giymek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mor mont görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah mont almak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birine montunu vermek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mont giyip çıkarmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi mont görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mont çıkarmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir