AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıdem tazminatı almak

Kahve falında kıdem tazminatı almak

Kahve falında kıdem tazminatı almak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kimseyle konuşmayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıdem tazminatı almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kıdem tazminatı almak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında tazminat almak istediği herşeye sahip olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tazminat parası almak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tazminat görmek insanlardan takdir toplayacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında tazminat ödemek işlerin çok iyiye gideceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Kahve falında iş yerinden tazminat almak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir